Skip to main content

Strast prema lovu
smo utkali u najfinije krojeve

Firma Leonardo shirts d.o.o. je osnovana 2000. godine u Aranđelovcu kao mala porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom muških košulja.

Imamo preko 20 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji košulja. www.leonardoshirts.com  Na početku razvijali smo se od poslova dorade za druge velike kompanije i brendove, i konačno, u snažnoj konkurenciji, samouvereno kreirali sopstveni brend.Iz iskustva i uverenja da je kvalitet i originalnost najvažniji preduslov za stvaranje brenda, Leonardo shirts d.o.o. je stvorio robnu marku – Pellegrini – sinonim za kvalitet, udobnost i jedinstveni dizajn kod svih lovaca.

Pellegrini košulje će doprineti boljem lovnom iskustvu. Zbog toga sarađujemo sa profesionalnim lovcima koji testiraju i pomažu u razvoju naših košulja i njihovo mišljenje nam je ključ uspeha.Pellegrini košulje su prilagođene za sve vrste lova, ali i za aktivno slobodno vreme u svim vremenskim uslovima.

Naš stil je jedinstven, savršeno skrojen za vaše lovačke avanture.

Nudimo vam veliki izbor modernih i savremenih lovačkih košulja koje pravimo od najkvalitetnijih pamučnih materijala koji mogu da se nađu na Evropskom trzistu. Sve naše lovačke košulje su pravljene od posebno selektovanih dezena pa ih sa lakoćom možete uskladiti uz klasičnu lovačku garderobu ili svečanu lovačku priliku. Posebnu pažnju smo obratili na detalje koji vas izdvajaju od drugih učesnika u lovu.

Naši partneri